monumenten brabant

Jouw donatie is hard nodig!

Jouw donatie is hard nodig. Draag vandaag nog bij aan het behoud van onze Brabantse Topmonumenten, zodat de rijke historie vol prachtige verhalen niet verloren gaat! Doneren kan al vanaf €10,-

Uw donatie wordt zorgvuldig besteed aan het behoud, herstel en bescherming van historische monumenten. We werken samen met gerenommeerde restaurateurs en deskundigen om ervoor te zorgen dat uw bijdrage direct bijdraagt aan het behoud van ons erfgoed.

Alle 4 Topmonumenten zijn geregistreerde non-profitorganisaties met een erkenning van algemeen nut (ANBI-status). Dit betekent dat uw donatie aan de Topmonumenten in veel gevallen fiscaal aftrekbaar zijn. Na het doen van een donatie ontvangt u van ons een ontvangstbewijs dat u kunt gebruiken voor belastingdoeleinden. We adviseren u ook om contact op te nemen met uw belastingadviseur om te bevestigen dat uw donatie in aanmerking komt voor belastingvoordelen.”

Ja, absoluut! We waarderen de betrokkenheid van onze donateurs en staan altijd open voor feedback en vragen. U kunt contact met ons opnemen via e-mail en we zullen graag uw vragen beantwoorden. We streven naar een open communicatiekanaal om contact te behouden met onze donateurs, zodat u vol vertrouwen kunt bijdragen aan het behoud van onze 4 Topmonumenten.